Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Donatello Jasci_boerbanner

Wijnmaker

Donatelli Jasci

In 1980 ontvingen de grootouders van Donatello Jasci als eerste wijnproducent in de regio de biologische certificering van de 'Soil & Health organisation'. De reden was niet commercieel, maar een principe kwestie. Zijn grootmoeder kon het niet verdragen dat de wijngaarden besmeurd zouden worden met bestrijdingsmidddelen. Dat je in zo een vervuilde omgeving je werk zou moeten doen, daar zag ze niets in. Het is de oorzaak van wat nu het succes van dit domaine: authentieke biologische wijnbouw gecombineerd met moderne wijnmaaktechniek.

Uitgelicht

HELDER GELE WIJN MET AROMA’S VAN PERZIK, WAT BOTER MAAR VOLDOENDE FRISHEID EN EEN NOOTACHTIGE AFDRONK

DONATELLI JASCI

PECORINO ATTESO (BIO)

Bodem:

Druiven:

Oogst:

Onze selectie:

HANDGEPLUKT

DONATELLI JASCI

MONTEPUL- CIANO D’ABRUZZO DOC ‘DOMINO’

Bodem:

wijngaarden liggen op 250 meter hoogte tussen de zee en de bergen

Druiven:

montepulciano

Oogst:

handgeplukt en de beste druiven worden eruit geselecteerd

Onze selectie:

de druiven worden zacht geperst en onder gecontroleerde temperatuur vergist in grote houten fusten. daarna 6 maanden gerijpt in barriques.

MET DE HAND GEOOGST

DONATELLI JASCI

MONTEPUL- CIANO D’ABRUZZO

Bodem:

wijngaarden liggen op 250 meter hoogte tussen de zee en de bergen

Druiven:

montepulciano

Oogst:

met de hand geoogst

Onze selectie:

de druiven worden zacht geperst en onder gecontroleerde temperatuur vergist en gerijpt in gedeeltelijk betonnen vaten en gedeeltelijk in roestvrij stalen vaten.

Uitgelicht

DE DRUIVEN WORDEN ZACHT GEPERST EN OP EEN CONSTANTE TEMPERATUUR VERGIST IN BARRIQUES EN DAARNA 6 MAANDEN GERIJPT IN GROTE HOUTEN

DONATELLI JASCI

CHARDONNAY ORO DI DIANA

Bodem:

wijngaarden liggen op 250 meter hoogte tussen de zee en de bergen

Druiven:

chardonnay

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

de druiven worden zacht geperst en op een constante temperatuur vergist in barriques en daarna 6 maanden gerijpt in grote houten
vaten