Vraag hier uw Rank wijn in vat prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster


Wijnmaker

Château Langlais

Al vanaf 1947 maakt de familie Dupuy natuurlijke wijnen in de Bordeaux. Gérard Dupuy heeft de kunst bij zijn vader Alain afgekeken. Hij gebruikt zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en laat de natuur zijn gang gaan. Zijn wijngaard staat vol met gras en bloemen en de gemiddelde leeftijd van de stokken is 40 jaar. Traditie en de natuur zijn de basis voor het wijnmaken. Door zijn zuivere manier van werken weet Gérard Dupuy zich te onderscheiden van de meer dan 15.000 andere wijnmakers in de Bordeaux. Waarschijnlijk is het de beste biologische prijs kwaliteit die er in de Bordeaux te vinden is.

Uitgelicht

VERGISTING IN ROESTVRIJ STALEN CUVES GEDURENDE 1 MAAND; DAARNA 12 MAANDEN LAGERING IN EIKEN VATEN

–CHÂTEAU LANGLAIS

AOC PUISSEGUIN SAINT-EMILION

Bodem:

klei, kiezel, kalk

Druiven:

merlot 70%, cabernet franc 20%, cabernet sauvignon 10%

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

vergisting in roestvrij stalen cuves gedurende 1 maand; daarna 12 maanden lagering in eiken vaten