Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Domaine de Mayrac_boerbanner

Wijnmaker

Domaine de Mayrac

De volledige biologische wijnboeren in de Limoux zijn op 1 hand te tellen. Domaine de Mayrac was de tweede in het gebied. in het gebied van de appelation Limoux. Laurent Vives is een voortvarende wijnmaker die graag pioniert. Voor deze wijn werkt hij met een zeer zeldzame Baskische druivensoort Arinarnoa. In 1956 kruiste de Bask Pierre Marcel Durquéty de twee druivensoorten Merlot en Petit Verdot. Fruitigheid van de merlot en diepgang van de Petit Verdot als resultaat. Petit Verdot is een kleine druif met een dikke schil en geeft een laag rendement.

Uitgelicht

DE DRUIVEN WORDEN VERGIST EN 12 MAANDEN GERIJPT IN HOUTEN VATEN.

–DOMAINE
DE MAYRAC

MILLÉSIME
BLANC (BIO)

Bodem:

klei-kalkbodem van de Haute Vallée de Limoux.

Druiven:

chardonnay, chenin, mauzac

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

de druiven worden vergist en 12 maanden gerijpt in houten vaten.

ARINARNOA

DOMAINE DE MAYRAC

LE FANTASQUE (BIO)

Bodem:

Klei-kalkbodem van de Haute Vallée de Limoux.

Druiven:

Arinarnoa

Oogst:

Handgeplukt

Onze selectie:

De druiven worden in roestvrij stalen tanks vergist en 6 maanden gerijpt. Daarna een houtlagering van 9 maanden in Franse en
Amerikaanse eiken vaten.