Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Roland Pignard_boerbanner

Wijnmaker

Roland Pignard

Roland en Joëlle Pignard zijn de derde generatie wijnmakers in hun familie. Het zijn maar 4 hectares wijngaard en alles wordt met de hand of met het paard gedaan. Met hun Morgon Cru vegen ze alle vooroordelen uit de Beaujolais in één keer van tafel. Het wijnmaken gebeurt hier zonder toegevoegd zwavel. Het rendement is maar 35 hectoliter per hectare. De wijnen van Roland en Joëlle Pignard zijn biologisch dynamisch gecertificeerd (Demeter).

Uitgelicht

DE DRUIVEN WORDEN VERGIST MET NATUURLIJKE GISTEN. TIJDENS HET HELE PROCES WORDT GEEN SULFIET TOEGEVOEGD.

–ROLAND PIGNARD

MORGON ZONDER TOEGEVOEGD ZWAVEL

Bodem:

klei met kiezel

Druiven:

gamay

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

de druiven worden vergist met natuurlijke gisten. tijdens het hele proces wordt geen sulfiet toegevoegd. voor de botteling wordt de wijn maar een heel klein beetje gefilterd.

Roland Pigard over zijn domaine (franstalig)