Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Petit Roubie_boerbanner

Wijnmaker

Petit Roubié

Olivier Azan kreeg letterlijk hoofdpijn van bestrijdingsmiddelen. Dat was de reden om over te gaan op biologisch wijnmaken. Hij was de eerste in zijn appellation Picpoul de Pinet die echt biologisch werkte. Olivier is ook een van de oprichters van Millesime Bio een biologische wijnbeurs in Montpellier die jaarlijks groter wordt. De wijnen die Olivier maakt houden van de zomer. Een prachtige balans van fruit en zuren zonder te veel alcohol of restzoet. De Mistral (zeewind) zorgt ervoor dat de druiven niet gekookt worden door de zon en dat schimmels geen kans hebben. Dat de stokken zo dicht bij de zee geplant staan verklaart ook de ziltigheid in de witte wijnen en de natuurlijke match met vis.

KALKHOUDENDE LEEM

PETIT ROUBIÉ

PAYS D’HÉRAULT IGP PETIT BLANC

Bodem:

kalkhoudende leem

Druiven:

Sauvignon blanc, Viognier, Muscat

Oogst:

mechanisch geoogst

Onze selectie:

Druiven worden voor het persen ontsteeld; de vergisting vindt plaats in temperatuur gecontroleerde geëmailleerde betonnen cuves op een temperatuur tussen 14 en 16 graden.

KALKHOUDENDE
LEEM

PETIT ROUBIÉ

SAUVIGNON BLANC

Bodem:

kalkhoudende leem

Druiven:

sauvignon blanc

Oogst:

mechanisch geoogst

Onze selectie:

druiven worden voor het persen ontsteeld; de vergisting vindt plaats in temperatuur gecontroleerde geëmailleerde betonnen cuves op een temperatuur tussen 14 en 16 graden

KLEIZAND EN
KALKZAND

PETIT
ROUBIÉ

MERLOT, PAYS D’HÉRAULT IGP

Bodem:

kalkhoudende leem

Druiven:

merlot

Oogst:

mechanisch geoogst

Onze selectie:

druiven worden voor het persen ontsteeld; de vergisting vindt plaats in temperatuur gecontroleerde geëmailleerde betonnen
cuves

KALKHOUDENDE LEEM

PETIT ROUBIÉ

PICPOUL DE PINET (BIO)

Bodem:

kalkhoudende leem

Druiven:

picpoul

Oogst:

mechanisch geoogst

Onze selectie:

druiven worden voor het persen ontsteeld; de vergisting vindt plaats in temperatuur gecontroleerde geëmailleerde betonnen
cuves op een temperatuur tussen 14 en 16 graden