Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Grand Corbiere_boerbanner

Wijnmaker

GRAND CORBIÈRE

De ouders van René Barbier begonnen in 1942 met met rijstbouw, maar er was altijd een droom om over te stappen op wijnbouw. De vader van René kwam tenslotte uit een gerenommeerde wijnbouwfamilie. In 1975 besloten ze Domaine Grand Corbiere te kopen, maar de wijnstokken waren in een slechte conditie en ze moesten gerooid worden. Dan maar asperges verbouwen. Pas in het midden van de jaren 90 maakten ze de overstap naar wijnbouw. Eindelijk. De wijnen die ze maken, waren het waard om op te wachten.

Uitgelicht

TOEGANKELIJKE WIJN MET AROMA’S VAN ZACHT ROOD FRUIT, EEN KLEIN BEETJE LAURIER EN EEN UITBUNDIG SMAAKPALLET VAN ROOD FRUIT, KRUIDNAGEL EN ZELFS CEDER EN LAVENDEL.

–GRAND CORBIÈRE

MERLOT (BIO)

Bodem:

zand met kiezel. Op 1.30 meter diepte een grondwaterspiegel met zilt water

Druiven:

merlot

Oogst:

’s nachts en handgeplukt

Onze selectie:

koele inweking, vergist in een betonnen cuve op 19 graden

ZAND MET KIEZEL

GRAND CORBIÈRE

ROSÉ L’OR DES SABLES VIGNOBLES BARBIER

Bodem:

zand met kiezel. Op 1.30 meter diepte een grondwaterspiegel met zilt water

Druiven:

chardonnay

Oogst:

’s nachts en handgeplukt

Onze selectie:

langzame persing continu onder Co2 koele inweking gedurende 5 dagen, vergisting gedurende 25 dagen in een betonnen cuve op 16
graden; daarna gedurende twee maanden twee-wekelijkse battonage

Uitgelicht

KOELE INWEKING, VERGIST IN EEN BETONNEN CUVE OP 16 GRADEN; GEDURENDE TWEE MAANDEN TWEE-WEKELIJKSE BATTONAGE EN LICHTE HOUTRIJPING

–GRAND CORBIÈRE

CHARDONNAY (BIO)

Bodem:

zand met kiezel. Op 1.30 meter diepte een grondwaterspiegel met zilt water

Druiven:

chardonnay

Oogst:

’s nachts en handgeplukt

Onze selectie:

koele inweking, vergist in een betonnen cuve op 16 graden;
gedurende twee maanden twee-wekelijkse battonage en lichte houtrijping