Vraag hier uw Rank wijn in vat prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Wijnmaker  

Château Barréjat

Madiran is een klein wijngebied in het zuidwesten van Frankrijk. Dennis Capmartin is een kleine wijnboer. hij houdt van zijn wijngaard. een klein gebied en een kleine boer, maar wat een stoere wijnen!
Uitgelicht

TRADITIONELE VERGISTING GEDURENDE 18 – 21 DAGEN EN DAARNA LAGERING IN ROESTVRIJ STALEN CUVES

–CHÂTEAU BARRÉJAT

MADIRAN CUVÉE DES VIEUX CEPS

Bodem:

zanderige leemgrond met zwarte kiezel

Druiven:

80% tannat van uitzonderlijk oude stokken; tot wel 200 jaar oud! 20% Cabernet Franc en Cabernet Sauvignon

Oogst:

door groene oogst wordt de opbrengst laag gehouden 50 hl/ha en handgeplukt

Onze selectie:

21 – 25 dagen vergisting en daarna lagering in nieuwe houten vaten voor 12 maanden

Uitgelicht

STEVIGE WIJN MET RIJKE AROMA’S VAN KLEIN ROOD BOSFRUIT. SOEPELE EN LANGE AFDRONK

–CHÂTEAU BARRÉJAT

MADIRAN TRADITION DENIS CAPMARTIN

Bodem:

zanderige leemgrond met zwarte kiezel

Druiven:

60% tannat en 40% cabernet franc en cabernet sauvignon

Oogst:

door groene oogst wordt de opbrengst laag gehouden 50 – 60 hl/ha en handgeplukt

Onze selectie:

traditionele vergisting gedurende 18 – 21 dagen en daarna lagering in roestvrij stalen cuves