U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
kleizand en kalkzand met stenen van de helling van Mont Ventoux
Druiven:Grenache 50%; Carignan 50%. De Grenache stokken dateren van 1902.
Oogst:vroeg in de ochtend (voor de koelte) handgeplukt
de druiven worden gedeeltelijk ontsteeld en gekneusd en in temperatuur gecontroleerde roestvrij stalen cuves in ongeveer
20 dagen vergist. Ongeveer 25% van de wijn kreeg een houtrijping van 10 maanden. Wijn is wel biologisch gemaakt, maar nog niet gecertificeerd.
kleizand en kalkzand met stenen van de helling van Mont Ventoux
Druiven:Grenache 35%, Syrah 30%, Mouvèdre 20%, Carignan 15%
Oogst:vroeg in de ochtend (voor de koelte) handgeplukt
80% van de duiven worden ontsteeld, gedeeltelijk gekneusd; gedeeltelijke maceration carbonique; vergisting gedurende 2 weken op maximaal 32 graden; regelmatige remontage (rondpompen van wijn over de schillen voor maximale extractie). Wijn is wel biologisch gemaakt, maar nog niet gecertificeerd.
VOOR EEN NACHT INWEKEN WAARBIJ ALLEEN HET LEKSAP WORDT GEBRUIKT; VERGISTING GEDURENDE 2 WEKEN OP 16 GRADEN.
kleizand en kalkzand met stenen van de helling van Mont Ventoux
Druiven:mourvèdre, grenache, syrah
Oogst:handgeplukt
voor een nacht inweken waarbij alleen het leksap wordt gebruikt; vergisting gedurende 2 weken op 16 graden.
MAÇERATION PELLICULAIRE, PNEUMATISCHE PERSING, STATISCHE DÉBOURBAGE, VERGISTING GEDURENDE 2 WEKEN OP 16 GRADEN
kleizand en kalkzand met stenen van de helling van Mont Ventoux
Druiven:Grenache, Viognier, Roussanne, Clairette, Rolle
Oogst:vroeg in de ochtend (voor de koelte) handgeplukt
maçeration pelliculaire, pneumatische persing, statische débourbage, vergisting gedurende 2 weken op 16 graden; wijn blijft tot december/januari op lie