Vraag hier uw Rank wijn in vat prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster


Wijnmaker

Christian Lauverjat

Karine en Christian bezitten wijngaarden in de gemeente Sury-en- Vaux die tot de beste in de Sancerre worden gerekend. Christian is oorspronkelijk een succesvolle akkerbouwer, maar heeft het oude model van een gemengd bedrijf opgegeven om te specialiseren in wijn. Karine en Christian produceren niet alleen witte Sancerre, maar ook een super rosé en rode wijn van de oorspronkelijke druivensoort van de Sancerre: pinot noir.

KLEI EN KALK

KARINE EN CHRISTIAN LAUVERJAT

SANCERRE ROSÉ AOC

Bodem:

klei en kalk

Druiven:

pinot noir

Oogst:

mechanisch

Onze selectie:

saignée rosé, vergist in roestvrij stalen cuves

uitgelicht

VERGIST IN ROESTVRIJ STALEN CUVES GEDURENDE 30 DAGEN OP 16 - 18 GRADEN; DAARNA TERUGKOELING TOT -4 GRADEN OM WIJNSTEENZUUR TE LATEN KRISTALLISEREN

–KARINE EN CHRISTIAN LAUVERJAT

SANCERRE BLANC AOC

Bodem:

klei en kalk

Druiven:

sauvignon blanc

Oogst:

mechanisch

Onze selectie:

Vergist in roestvrij stalen cuves gedurende 30 dagen op 16 - 18 graden; daarna terugkoeling tot -4 graden om
wijnsteenzuur te laten kristalliseren

Uitgelicht

VERGISTING IN ROESTVRIJ STALEN CUVES; DAARNA 6 MAANDEN LAGERING IN DEELS VATEN EN DEELS FOUDRES

–KARINE EN CHRISTIAN LAUVERJAT

SANCERRE ROUGE AOC

Bodem:

klei en kalk

Druiven:

pinot noir

Oogst:

mechanisch

Onze selectie:

vergisting in roestvrij stalen cuves; daarna 6 maanden lagering in deels vaten en deels foudres