Vraag hier uw Rank wijn in vat prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster


Wijnmaker

Rovero

Achter de naam Fratelli Rovero schuilt een hele clan. Drie broers (Claudio, Franco, Michelino) wonen met hun families in een dorp-achtige nederzetting genaamd "Il Milin," vlakbij de stad Asti. Ze hebben zelfs een eigen kapel. Fratelli Rovero zijn beroemd vanwege hun biologische Barbera wijnen en hun ambachtelijke grappa. De jongere generatie heeft de wijn business al overgenomen. De zoon van Michelino, Enrico Rovero is de wijnkelder meester. Samen met zijn vrouw Michaela heeft hij ook de opvolging al zeker gesteld met de geboorte van hun drieling (Amedeo, Carola en Martino).

Uitgelicht

VOOR DE VERGISTING WORDT 50% VAN DE DRUIVEN VOOR 4 UUR INGEWEEKT BIJ EEN TEMPERATUUR VAN 10 GRADEN. NA HET PERSEN WORDT HET SAP VERGIST IN ROESTVRIJ STALEN CUVES

–ROVERO

VILLA DRAGO SAUVIGNON

Bodem:

kalkheuvels

Druiven:

sauvignon blanc

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

voor de vergisting wordt 50% van de druiven voor 4 uur ingeweekt bij een temperatuur van 10 graden. na het persen wordt het sap
vergist in roestvrij stalen cuves en daarna 9 maanden gerijpt ‘sur lie’.