Vraag hier uw Rank wijn in vat prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw horeca prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster

Vraag hier uw consumenten prijslijst aan

U ontvangt direct een mailtje!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij hebben uw gegevens succesvol ontvangen!

U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl

Sluit dit venster


Wijnmaker

Castello di Tassarolo

Dit fascinerende kasteel staat in het kleine dorpje Tassarolo en is al sinds de veertiende eeuw in handen van de familie Spinola. Markiezin Massimiliana Spinola en haar partner Henry Finzi- Constantine hebben niet veel op met de pracht en praal van vroeger. Ze houden van een bescheiden levensstijl verbonden met de natuur. Die manier van leven is terug te vinden in hun manier van produceren. Fanatiek biologisch dynamisch. Ze maken wijnen zonder toegevoegd zwavel. Een toverkunst op zich, vooral bij witte wijn. Alles wat met de hand gedaan kan worden, gaat met de hand of anders met een paard. Het resultaat is fenomenaal; loepzuivere wijnen met veel smaak en een vrolijk makende lichtvoetigheid.

MERGEL, KLEI EN KALK

CASTELLO DI TASSAROLO

GAVI FRIZZANTE DOCG

Bodem:

mergel, klei en kalk op een hoogte van 300 meter

Druiven:

cortese

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

de druiven worden licht geperst en deels vergist in roestvrij stalen cuves en deels in grote houten vaten. Tijdens het hele proces wordt geen sulfiet toegevoegd. Het koolzuurgas wordt net voor de botteling aan de wijn toegevoegd.

MERGEL, KLEI EN KALK

CASTELLO DI TASSAROLO

SPINOLA GAVI DOCG

Bodem:

mergel, klei en kalk op een hoogte van 300 meter

Druiven:

cortese

Oogst:

handgeplukt

Onze selectie:

de druiven worden licht geperst en deels vergist in roestvrij stalen cuves en deels in grote houten vaten. Tijdens het hele proces wordt geen sulfiet toegevoegd.

Castello di Tassarolo (engelstalig)