U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
U krijgt van ons een mail met daarin de prijslijst. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@rankwijn.nl
Sluit dit venster
VOLLE, RONDE WIJN MET AROMA VAN ZACHT BOSFRUIT, KERSEN EN LICHTE KRUIDIGHEID (WITTE PEPER). IN DE ZEER LANGE AFDRONK VOL RIJPE KERSEN MET EEN HINT VAN LAURIER
kalk-mergel
Druiven:barbera
Oogst:handgeplukt
kalkheuvels
Druiven:brachetto d’acqui
Oogst:handgeplukt
na persing volgt een koude inweking van het druivensap gedurende een week. Daarna wordt het sap in de autoclave (gesloten vergistingstank) vergist tot 6% alcohol. Daarna wordt de gisting onderbroken door het wegfilteren van de resterende gistcellen en zo ontstaat er een verfrissende licht zoete en licht mousserende wijn met een laag alcoholpercentage.
HEEL AROMATISCH, WIT FRUIT IN DE SMAAK EN EEN VERLEIDELIJK LICHTE MOUSSE. ‘NECTAR VAN DE GODEN’ ZO NOEMEN ZE DE MOSCATO D’ASTI IN PIEMONTE.
kalk-mergel
Druiven:moscato
Oogst:handgeplukt
Na persing wordt het druivensap vergist tot 2% alcohol. Daarna wordt de gisting gestopt door het wegfilteren van de gistcellen en wordt de wijn bewaard op een temperatuur van 0 graden. Voor de botteling wordt de vergisting in een autoclave (gesloten cuve) weer op gang gebracht totdat een alcoholpercentage van 5,5 is bereikt. Daarna worden de resterende gistcellen weer weg gefilterd, daardoor komt er een mousse in de wijn en blijft het alcohol percentage laag.
kalk-mergel
Druiven:barbera
Oogst:handgeplukt
na de vergisting van de Barbera druif, wordt de wijn twee jaar
gerijpt in kleine houten vaten.